Category Archive: Дейности

May
14

Международния турнир “Младост” 2018г.

     Медалистите от школа по плуване с треньор Велчо Клешков и Йорданка Пенина на Международния турнир “Младост” 2018г.

Oct
09

Театралната школа

Кастинг за попълване състава на театралната школа.

 

Oct
09

Народни танци

     Започнаха репетициите на школата по народни танци 1-4 клас в ЦПЛР-ОДК.

Занятията са безплатни,всеки петък 16:30 часа!

Jun
08

ПРОДУКЦИЯ НА ШКОЛАТА ПО ПИАНО

       Казват, че животът е като клавишите на пианото. Белите са щастието и любовта, а черните са тъгата и разочарованието. Но, за да се получи хубава мелодия, трябва да докоснеш и двете. Това направиха децата от школата по пиано на 29.05.2015г. с ръководител Ирина Байрактарова пред родители и гости. Всеки един малък инструменталист имаше възможност да демонстрира какво е научил през годината. Те ни преведоха  от   плахите мелодии до по-виртуозни изпълнения в арт-атмосферата на градската художествена галерия. Звучаха мелодии на Индиански танц, Танго на Пиацоти, Чайковски – „Италианска песничка”, Бах и „Бадубах” и много други. Заинтригуващо бе изпълнението на четири ръце – Глинка „Валс”от ръководителката и нейната възпитаничка Радина Граматикова. За финал – акапелната интерпретация на две песни от групата по солфеж.

Mar
10

ТЕАТРАЛНО СТУДИО „SMILE” С НАГРАДА ОТ РОТАРИ КЛУБ – ВЕЛИНГРАД

      На 25.02.2014г. в залата на парк-хотел „ Олимп” се връчиха „Наградите за млади хора, които гонят мечтите си”. За да насърчи работата в екип за първи път тази година клубът номинира три театрални състава, а ние сме изключително щастливи, че сред тях е нашето театрално студио с ръководител Иванка Дебелушина. Радваме се ,че техните усилия, спектакли и номинации са забелязани и оценени по достойнства. А най- щастливи са младите ни театрали. Гордеем се и с успехите на нашата плувкиня Радина Попова и спортната двойка Борис Даскалов – Диана Енчева, с които делим един покрив и една зала.

     Щe следваме заръките на водещата д-р Илза Попова: „Вдигнете глави и гледайте високо!”

 

Jan
24

Школа по краезнание с ръководител Нина Томова

Ние сме млади, но умеем да ценим културните и исторически ценности на родния край. А той е пъстра палитра от традиции, исторически събития и самобитна култура. Уважаваме миналото и ценим настоящето!

Jan
24

Природозащитен отряд с ръководител Елена Василева

    Младите природозащитници обичат Земята, грижат се за естествените биологични ресурси в родния край. Целта на школата е: „Всеки един ден да бъде подарък за планетата Земя.” Със своя ентусиазъм те заразяват и връстниците си, карат ги да обичат и опазват природата.

                           НАШАТА ПРИРОДА И НЕЙНИТЕ ПРИЯТЕЛИ – ДЕЦАТА ОТ ПРИРОДОЗАЩИТЕН ОТРЯД

Забавлявайки се и прилагайки творчески умения  нашите малки еколози предприеха чудесна инициатива – преди Коледа украсиха прекрасна елхичка с корен. След това вдъхнаха нов живот на това дърво, като го засадиха в двора на училище. Сега то се радва на грижите на децата.
Възпитаниците на природозащитния отряд с ръководител Елена Василева най-добре от всички осъзнават, че днес все повече от всякога трябва да се грижим за природата, за да се чувстваме добре и да сме здрави, ако искаме да я съхраним, такава каквато я познаваме. Затова ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА: Когато птиците трябва да гнездят те очакват своя дом, а децата им го поднасят.

ДАР ПРИРОДЕН, ДАР БОЖИ!

След като почистиха терена тези уникални създания – цветята се отблагодариха на децата със своята хубост. Със своята дейност учениците показаха, че природата може да бъде такава каквато искаме да бъде, но дали не трябва възрастните да се поучат от тях, което не е редно, защото „Изворите се вливат в реката, а не реката в изворчетата”.Затова призивът им е:

НЕКА В ИНИЦИАТИВАТА ЗА ОПАЗВАНЕТО НА ПРИРОДАТА СЕ ВКЛЮЧВАТ НЕ САМО НАШИТЕ ДЕЦА, А И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!
НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ПО – ЕКОЛОГИЧНИ!

Стари публикации «

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
база узнать адрес по номеру телефона новосибирской области найти мобильная телефонная телефонная база определить местоположение по номеру мобильника телефонная база черкасс справочник телефонов жителей владивосток программа для поиска людей на мобильном телефоне справочник номеров телефонов вологодской области поиск номера телефона адресу база адрес - телефон ссылка как найти номер телефона человека по его данным телефонная справочник домашних телефонов орла демоверсии егэ здесь городской справочник телефонов симферополь номера телефонов киев по адресу решебник потапов шевкин телефонный справочник телефонов города владивосток справочник как найти адрес компании по телефону тюменский справочник телефонов найти адрес по моб телефону раменский справочник база данных телефонная украины егэ егэ новые задания по математике Пора бы и поиграть Знакомства sitemap