«

»

May
12

14 май Велинград отново става част от Световния ден на предизвикателството

     Българска федерация спорт за всички организира за 29-ти път Национална спортна проява “Световен ден на предизвикателството 2022″ с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта, по „Програма за развитие на спорта за всички“. Проявата е част и в изпълнение на Националната програма за физическа активност и развитие на българското население „БУЛФАР’2021 -2024”. Световният ден на предизвикателството е кампания от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.
     Община Велинград за поредна година подкрепя кампанията, която има за цел популяризиране на системните занимания с физически упражнения и спорт, както и тяхната роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната възраст, пол, социален и здравен статус. В проявата могат да вземат участие всички желаещи, чрез практикуване на даден вид спорт или конкретна двигателна активност поне 15 минути без прекъсване, в зависимост от собствените физически възможности. Ще направим отново един прекрасен и незабравим спортен ден за гостите и жителите на Велинград, в който е важно участието, а не победата.
     Заповядайте на 14 май /събота/ от 11:00 часа на площад „Н. Гяуров”. С много игри, забавления и награди за всички възрасти в Деня на предизвикателството ще дадем началото и на третата “Седмица на спорта и предизвикателството във Велинград” .
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
база узнать адрес по номеру телефона новосибирской области найти мобильная телефонная телефонная база определить местоположение по номеру мобильника телефонная база черкасс справочник телефонов жителей владивосток программа для поиска людей на мобильном телефоне справочник номеров телефонов вологодской области поиск номера телефона адресу база адрес - телефон ссылка как найти номер телефона человека по его данным телефонная справочник домашних телефонов орла демоверсии егэ здесь городской справочник телефонов симферополь номера телефонов киев по адресу решебник потапов шевкин телефонный справочник телефонов города владивосток справочник как найти адрес компании по телефону тюменский справочник телефонов найти адрес по моб телефону раменский справочник база данных телефонная украины егэ егэ новые задания по математике Пора бы и поиграть Знакомства sitemap