«

»

Jun
03

„Усмихнатите деца на Велинград”

     Общински детски комплекс – Велинград се впусна в националната кампания „Усмихнатите деца на България” и се постара да предизвика най-слънчевите и щастливи усмивки на нашите цветя. Нямаше как да устоят на пъстрата сцена, на многобройните танцови формейшъни, подготвени от Мая Кондарева и Деси Петачка, харизматичните спортни двойки от клуб „Импулс” и Петър Милчев, формейшън „Тони” от СОУ”Методи Драгинов”.

    Градусът на настроението се подклаждаше от театралните закачки на чаровните артисти, режисирани от Иванка Дебелушина и слънчевите малки мажоретки към Представителен духов оркестър „Димитър Мечев”,с ръководител Биляна Масларова.

    Приветствахме изпълнението на нашите приятели – дебютантите от Дневен център „Надежда” и деликатните изпълнения на децата от ДЮВИШ „Звънче”, с ръководител сем.Казалиеви. Трогна ни малкия „Арлекино” превъплатен от Ани Ушева и дечицата от ВГ „Караоке – джуниър”, с ръководител Юлиана Ковачева, които поискаха своя шанс, за да оцелее света. Разлюляха и раздвижиха сцената игриви танцьори от „Здравче- Венче”.

   Специална „Зумба – фиеста” с чаровните инструкторки Мими и Пепи раздвижиха и намагнетизираха присъстващите в ритъма на компилацията.

   За малките художници бе организирано импровизирано ателие на открито, където всеки желаещ можеше да развихри въображението си с палитра от цветове под погледа на Венера Ланджова.

    Благодарим на Община Велинград за подкрепата, която ни оказа и на г-н Иван Лебанов, който сподели с нас радостта от връчването на грамоти за изявените творци, с които много се гордеем. Почерпката на спонсори накараха очите на многобройните участници да заблестят от радост при вида на сладките изкушения. Оценяваме и жеста за свободен вход и досъп до водните съблазни на Централен минерален плаж за всички деца през целия ден.

    Завършваме с пожелания за много здраве в телата на децата, хубави мисли в главите им , радост и щастие в душите и сърцата им!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
база узнать адрес по номеру телефона новосибирской области найти мобильная телефонная телефонная база определить местоположение по номеру мобильника телефонная база черкасс справочник телефонов жителей владивосток программа для поиска людей на мобильном телефоне справочник номеров телефонов вологодской области поиск номера телефона адресу база адрес - телефон ссылка как найти номер телефона человека по его данным телефонная справочник домашних телефонов орла демоверсии егэ здесь городской справочник телефонов симферополь номера телефонов киев по адресу решебник потапов шевкин телефонный справочник телефонов города владивосток справочник как найти адрес компании по телефону тюменский справочник телефонов найти адрес по моб телефону раменский справочник база данных телефонная украины егэ егэ новые задания по математике Пора бы и поиграть Знакомства sitemap