Фотогалерия

АТЕЛИЕ „ТЕАТРАЛНАТА СЦЕНА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ”

В рамките на Празника на ученето през целия живот – Пазарджик 2013г. школите към ОДК-Велинград с ръководител Иванка Дебелушина се впуснаха в театрален маратон увличайки учители, родители, общественици и дори Дядо Коледа. Стартираха с трогателен концерт – една съвместна инициатива с ОДК и Отдела за закрила на детето.

11 Photos

АТЕЛИЕ „РОДОПСКА СУРВАЧКА – СИМВОЛ И ТРАДИЦИЯ”

Много красота има и в душата и в бита на българина. Това се постарахме да покажем ние ръководители, баби и лели на децата, проявили интерес към импровизираното ателие „Родопска сурвачка – символ и традиция” в ОДК-Велинград в рамките на Празника на ученето – Пазарджик 2013г.

12 Photos

АТЕЛИЕ „ЦВЕТНИ ИМПРЕСИИ”

На 13.12.2013г Градска художествена галерия-гр.Велинград приюти изложбата „Цветни импресии” от Празник на ученето през целия живот – Пазарджик 2013г. Над 50 участника в проект „Бъдете с Нас и Ний сме като Вас” изложиха своите експонати в голямото фоайе, които удивиха многобройните гости.

13 Photos

„И нека Коледата заблести във Вашите очи”

И Коледата заблестя в навечерието си, а виновниците за това бяха децата на ОДК-Велинград. Един спектакъл в бяло и синьо от замръзналата зимна картина до пробуждането от красивата коледна звезда. Звуци на флейта, запалени свещи, вплитане на телата във валс и румба, забавни скечове, чувствени песни и народни ритми.

28 Photos

1 юни 2013г.

Концерт по случай "Ден на детето"

129 Photos

ЕЖЕГОДЕН КОНКУРС „ВЕЛИКДЕНСКИ ПИСАНИ ЯЙЦА ОТ ЧЕПИНСКИЯ КРАЙ”

Пак имахме своя шанс да чуем зова на природата и да повярваме, че идва ВЪЗКРЕСЕНИЕ! На 26.04.2013г. голямата зала на ОДК отвори врати за 60 деца , които имат вече изградени умения за рисуване с писалка и пчелен восък .

92 Photos

НАШИТЕ ПЛУВЦИ, КОИТО НИ ИЗПЪЛВАТ С ГОРДОСТ И ОПТИМИЗЪМ

Ето и малко статистика, зад която се крие неуморен труд, воля за победа и спортен дух - Резултати от Републикански първенства през 2013 г.

3 Photos

ДАР ЗА МАМА – КОНЦЕРТ-ПРОДУКЦИЯ

Много трогателен и нетипичен жест отправиха децата от школата по пиано с ръководител Ирина Байрактарова към своите родители и най-вече към майките на връх 8-ми март.

12 Photos

Конкурс „ Мартичка” привлече 240 експонати в ОДК

Измайсторени от децата на Велинград и региона доказаха, че сме сплотени в общата цел – да съхраним българщината.

20 Photos

„КОЛЕДНИ НАСТРОЕНИЯ” -  озариха фоайето на ОДК – Велинград

Заслугата за това е на школата по изобразително изкуство „Цвят, линия, форма” с ръководител Венера Ланджова, които откриха коледната си изложба на 13.12.2012г. В нея са включени рисунки и на децата от ПУ”Драган Манчов”, които са наши редовни участници.

4 Photos

КОНЦЕРТ НА ДЕЦАТА ОТ ОДК „БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ КОЛЕДНАТА МАГИЯ”

В тази магия бяха потопени всички присъстващи в препълнената зала на НЧ”Отец Паисий-1893” вечерта на 21.12.2012г. Виенски валс, камбанен звън отброяващ 12 пъти и конски тропот, каляска, принц и Пепеляшка и приказката оживя, одухотворена от прекрасните танцови изпълнения .

24 Photos

Отлично представяне на Скопие Оупън-2012г.

В столицата на съседна Македония за поредна година се организира турнир по спортни танци Скопие Оупън-2012г,в който взеха участие състезатели от 11 държави.

9 Photos

Театрално студио ”Smile” при ОДК – достоен дебют на фестивалната сцена

От 24 до 28 октомври в град Самоков се проведе Национален фестивал на любителските театри „ Театър без граници”. Двадесет и една постановки повдигаха завесите на Читалище- паметник „Отец Паисий-1859г” Самоков. Театрално студио ”Smile” при ОДК дебютира с постановката „Женско царство” по адаптация и режисура на Иванка Дебелушина.

4 Photos

Наградените деца на Дъга на клептуза

Наградените деца на Дъга на клептуза

61 Photos

„НАНИЗ ОТ ДЕТСКИ МЕЧТИ”

Това бе мотото на откритата на 1 юни следобяд детска изложба в градска художествена галерия /къщата на баба Цвета/. Със свои рисунки в нея се включиха децата от школата по изобразително изкуство при ОДК с ръководител Венера Ланджова, от ПУ”Драган Манчов” и ОУ”Георги Бенковски”.

61 Photos

С благодарност към фондация  „Нов Ден”

Общински детски комплекс- Велинград е включен като партньор към европейски проект за интеграция на деца с ментални увреждания под надслов: „ Бъдете с Нас и Ний сме като Вас”.

6 Photos

Да изчистим България за един ден

Ентусиазираните деца от „Природозащитен отряд” към ОДК с ръководител Елена Василева, клуб „Еко- пътека” при ОУ „Христо Ботев” с г-жа Мариновска, учениците от начален етап при СОУ” Св.Св. Кирил и Методий” се включиха достойно в почистването на лесопарк „Двореца”.

10 Photos

ЕЖЕГОДЕН КОНКУРС „ВЕЛИКДЕНСКИ ПИСАНИ ЯЙЦА ОТ ЧЕПИНСКИЯ КРАЙ”

По регламент участниците имаха 45 минути за изписване на орнаменти и елементи. Докато журито си партнираше в определяне на най-красивите яйца.

25 Photos

„ Мартичка” привлече 240 експонати в ОДК

Измайсторени от децата на Велинград и региона доказаха, че сме сплотени в общата цел – да съхраним българщината.

9 Photos

АТЕЛИЕ „РОДОПСКА СУРВАЧКА – СИМВОЛ И ТРАДИЦИЯ”

Много красота има и в душата и в бита на българина. Това се постарахме да покажем ние ръководители, баби и лели на децата, проявили интерес към импровизираното ателие „Родопска сурвачка – символ и традиция” в ОДК-Велинград в рамките на Празника на ученето – Пазарджик 2013г.

6 Photos

Коледно тържество в ОДК – Велинград

Коледно тържество в ОДК – Велинград на учениците от I до IV клас на СОУ “Св. св. Кирил и Методий” Велинград

30 Photos

Коледа 2011

48 Photos

Децата в неравностойно положение

Топлина и радост за децата в неравностойно положение

24 Photos

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
база узнать адрес по номеру телефона новосибирской области найти мобильная телефонная телефонная база определить местоположение по номеру мобильника телефонная база черкасс справочник телефонов жителей владивосток программа для поиска людей на мобильном телефоне справочник номеров телефонов вологодской области поиск номера телефона адресу база адрес - телефон ссылка как найти номер телефона человека по его данным телефонная справочник домашних телефонов орла демоверсии егэ здесь городской справочник телефонов симферополь номера телефонов киев по адресу решебник потапов шевкин телефонный справочник телефонов города владивосток справочник как найти адрес компании по телефону тюменский справочник телефонов найти адрес по моб телефону раменский справочник база данных телефонная украины егэ егэ новые задания по математике Пора бы и поиграть Знакомства sitemap